Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Φέρετρα τέλος;

O δράστης ομολόγησε: Έπαιρνε €50 το κομμάτι από τον νεοαφιχθέντα εργολάβο κηδειών για να καταστρέφει, ή να κλέβει, ή να απομακρύνει, τα κοινοτικά φέρετρα από τα χωριά. Ο συγκεκριμένος εργολάβος κηδειών φαίνεται ότι έδινε αυτή την προμήθεια, για να θάβει αυτός τους πεθαμένους (που σήμερα θάβονται παραδοσιακά από τα μέλη του χωριού, με σάβανο κλπ, και με το φέρετρο να χρησιμοποιείται μόνο για την μεταφορά από την εκκλησία στο νεκροταφείο).

Κατά δήλωση χωριανών, φαίνεται ότι έχει μαθευτεί ότι η Τήνος είναι το τρίτο ή τέταρτο νησί που ο άνθρωπος αυτός προσπάθησε να αυξήσει το μερίδιο αγοράς του με αυτόν τον τρόπο, και στα προηγούμενα «τον έβγαλαν».

Αυτός που τα ομολόγησε ακούστηκε να λέει «έπρεπε να του είχα ζητήσει €100 το ένα»…Μπρρρ…

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον το "κοράκι" θα αντικαταστήσει αυτά που κατέστρεψε?

Ανώνυμος είπε...

Έχουν κάνει την Κώμη άνω κάτω με το θέμα. Αντε να μαζέψουν και τον πραγματικό αίτιο να ησυχάσουμε. Κάηκε ο Τσικνιάς χτες. Λειψυδρία του χρόνου.

Αν του κάνουν δίκη και την χάσει μπορεί να τα πληρώσει. Σε 5 χρόνια;

Ανώνυμος είπε...

Η πρακτική του εργολάβου κηδειών δεν διαφέρει πολύ από την διαχείριση εταιριών του Δημοσίου τομέα και την διαπλοκή. Καταστρέφουμε τις ΔΕΚΟ για να πάρουν δουλειά οι ιδιώτες

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε βρε παιδιά!

Δεν υπάρχει ομολογία για το ποιος είναι ο υπεύθυνος! Ποιες δίκες!!! Άλλωστε φέρετρα δεν πουλάει ο κύριος!

Τι θα του κοστίσουν, χοντρική δεν τα αγοράζει?

αμμοδύτης είπε...

Μα μου είπαν ότι το άτομο που έκανε τις ζημιές ομολόγησε ότι τα έπαιρνε από τον εργολάβο κηδειών! Δεν αληθεύει;

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 6:45, δεν τα έπαιρνε για να πουλήσει καινούργια, τα έπαιρνε για να υποχρεώσει τους χωριανούς να καλούν αυτόν για νεκροθάφτη, και να μην το κάνουν μεταξύ τους και τσάμπα. Έκανε θέμα (μαϊμού) για επαναχρησιμοποίηση φερέτρων (τα φέρετρα στα χωριά δεν μπαίνουν ποτέ στο χώμα). Αν δεν φύγει μόνος του, κάποια νύχτα σκοτεινή, θα φάει στυλιάρ’

Ανώνυμος είπε...

ανώνυμε 8.04

Το έχω καταλάβει απ' την αρχή το θέμα.
Το σχόλιό μου, στις 6.47 εκδηλώνει θυμό.

Θα το πω απλά, εφ' όσον όλα έχουν αποκαλυφθεί πλέον, το λιγώτερο που μπορεί να κάνει ο εν λόγω κύριος για να αποζημιώσει τις φθορές,αλλά και την ένταση που προκάλεσε στους ντόπιους και δη τους ηλικιωμένους, είναι να αντικαταστήσει τα φέρετρα. Απλό είναι.

βλέπω να μπερδευόμαστε πάλι οι ανώνυμοι μεταξύ μας.

u.f.o. είπε...

Πάντως εγώ καλά έκανα κι έπλυνα το καλό μου σώβρακο...τέτοια δημοσιότητα ούτε στον ύπνο μου!
(για να δείτε το μέγεθος της επιτυχίας κάντε ένα google search με λέξεις κλειδιά: φέρετρα Τήνος)

Ανώνυμος είπε...

u.f.o

να σαι καλά, μ' έκανες και γέλασα.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα γέλια και τις δημοσιότητες να δούμε τι θα κάνουμε με αυτόν τον λεχρίτη. Πως είναι δυνατόν να το ανεχόμαστε αυτό ακόμα? Αυτόν και πολλούς άλλους που ήρθαν και θα έρθουν κιάλλοι αν τους αφήσουμε. Ετσι μας κάθησαν στο σβέρκο και οι "επενδυτές του πρώην ανατολικού μπλόκ" και μαγάρισαν τον τόπο μας με την ανοχή της πολιτείας. Σε κάθε κρίση η πολιτικη ηγεσία αδυνατεί να επέμβει,η διωκτικές αρχές δεν προλαβαίνουν γιατί δίνουν κλήσεις για κράνη και ζώνες , οι εκκλησίες αδυνατούν-έχουν οικόπεδα να πουλήσουν, οι διάττρητοι νόμοι γίνονται εργαλεία στα χέρια ειδικών που θέλουν να εκμεταλευτούν καταστάσεις. Σύν κάτι ντόπιους ηλίθιους της προσκολήσεως βρίσκουν έδαφος τα κάθε λογής κοράκια και άλλα όρνεα και αλωνίζουν. Φτάνει πιά . Αρκετοί κούρσεψαν και λήστεψαν αυτό τον τόπο . Αρκετά υποβάθμισαν τη νοημοσύνη μας . Αρκετά μας κάθησαν στο σβέρκο. Ας πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας επιτέλους , ακόμα και το νόμο αν χρειαστεί, για να μπορέσουμε επιτέλους να μη νοιώθουμε ξένοι στον τόπο μας και να μη λουφάζουμε μπροστά στον κάθε νταβατζή . Αρκετούς έχουμε εδώ.Δεν θέλουμε και εισαγόμενους.

Ανώνυμος είπε...

Μόνο τότε που ένας αλλοδαπός σκότωσε (βίασε?) τον πελεκάνο μαζευτήκαμε στο λιμάνι 2000 άτομα να διαπομπεύσουμε τον "δολοφόνο" . Τους βιαστές της νοημοσύνης μας,της ψυχής μας,των εθίμων και παραδόσεων,της φύσης, τους κανακεύουμε.
Ενίοτε τους ψηφίζουμε κιόλας .