Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Κτικάδος


Αν είστε από τον Κτικάδο, ίσως αναγνωρίζετε αυτήν την εικόνα. Να σας εξομολογηθώ τώρα… Μπορώ και πειράζω τις φωτογραφίες. Μπορώ να τις κάνω πιο φωτεινές, να αλλάξω την «ώρα» και τον χρωματισμό του ηλιοβασιλέματος, ή να εστιαστώ σε ένα όμορφο κομμάτι και όχι σε ένα άσχημο.

Νομίζω κάθε ένας μας ξέρει τι του αρέσει και τι δεν του αρέσει, και, σίγουρα, θα μπορούσα να βάλω μια λιγότερο «ποιητική» ή νοσταλγική εικόνα (αν υποθέσουμε ότι η συγκεκριμένη έχει τέτοια χαρακτηριστικά).

Σας λέω λοιπόν ότι δεν πείραξα τα χρώματα, αλλά αφαίρεσα, έσβησα, τρεις κολώνες της ΔΕΗ (η μία με μετασχηματιστή) και τα καλώδια. Ποιο όμορφα δεν είναι χωρίς; (έστω και ψέματα;)

Αν θέλατε να προσελκύσετε επισκέπτες στον Κτικάδο, προτιμάτε αυτήν την φωτογραφία, ή την αληθινή, με τους στύλους και τα καλώδια; Αυτήν ή την άλλη με μία όμορφη ανεμογεννήτρια στην πίσω κορυφογραμμή;

Για δείτε το με τα μάτια του υποψήφιου επισκέπτη…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και οι δημοτικοί σύμβουλοι, είναι προβληματισμένοι. Άλλοι νομίζουν ότι θα λυθούν τα προβλήματα της Τήνου με ανεμογενήτριες. Αλλοι απλά πιέζονται ή δεν καταλαβαίνουν.

Ανώνυμος είπε...

τι γκρινιάζεις; ανεμογεννήτρια δεν δείχνει η φωτογραφία;

u.f.o. είπε...

Αγαπημένο μου ερπετό νομίζω πως δεν είμαι καλά το ΟΥΦΟ. Χτες το βράδυ αφού διάβασα τουλάχιστον 11 φόρες προσεκτικά όλες τις αναρτήσεις για τα αιολικά και των σχολίων που ακολούθησαν άρχισα να ζαλίζομαι και να μην νιώθω καλά. Λίγο η χαρά που με έβαλες ανάρτηση, λίγο το πολύπλοκο του θέματος τα έπαιξα. Σήκωσα το κεφάλι ψηλά και είδα ένα πολύ φωτεινό αστέρι επάνω αριστερά του φεγγαριού. Από εκείνη την ώρα προβληματίζομαι το ΟΥΦΟ. Ήταν όντως αστέρι ή άρχισα να βλέπω αστράκια απ’τα κουλτουριάρικα που διαβάζω εδώ?

αμμοδύτης είπε...

Αφροδίτη (δες την παραπάνω ανάρτηση)

Ανώνυμος είπε...

Τον Δήμαρχο τον ρώτησες και αφαίρεσες τις κολώνες? Χωριό του είναι.