Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

...Διακοπές


Ωραίο πράγμα οι διακοπές. Αφήνεις την ρουτίνα σου και πας αλλού, για νέες εμπειρίες και διαφορετικές παραστάσεις. Κατά προτίμηση ψάχνεις για μέρη που έχει μεν ανέσεις αλλά δεν έχει κόσμο. Αν σου άρεσε ο κόσμος θα καθόσουν στην πόλη.


Βέβαια, η κοινωνική εμπειρία μπορεί να είναι διαφορετική στην εξοχή. Ψάχνεις λοιπόν για μια ερημική παραλία. Απλώνεις τα υπάρχοντά σου και αισθάνεσαι σαν πρόσκαιρος άρχοντας. Τι ωραία που είναι η ζωή.


Ποιος είπε ότι δεν έχει πράσινο η Τήνος. Να φοίνικες και κουκουναριές. Συμπτωματικά περιφραγμένες. Καλό μέρος για αντίσκηνο, και έχει και σκιά…


Και αυτός ο καθαρός αέρας… Πρόβλημα. Ευτυχώς, σε περιφραγμένα χωράφια με στρώμα τις πευκοβελόνες δεν απαγορεύεται το κάπνισμα. Καπνού και άλλων ουσιών, λέμε τώρα… Ααχ, απόλαυση.

Υ.Γ. Οι μέσα κατασκηνωτές τα μάζεψαν μετά από μια νύξη. Οι έξω θα τα μαζέψουν οσονούπω με το μελτέμι. Εκτός να μου δώσουν την ευκαιρία να κάνω ένα ρεπορτάζ για την "ζωή au naturel"

7 σχόλια:

Artanis είπε...

Δηλαδή να σου ευχηθώ "καλά να περάσεις" και επισήμως...Θα σταματήσεις το μπλογκινγκ για κάποιο διάστημα, θα πηγαίνεις στην παραλία για βουτιές, περιπάτους στα βουνά κλπ, και θα ξαναδούμε ανάρτηση κατά τον Σεπτέμβριο...
Ε;;;

αμμοδύτης είπε...

Να μου ευχηθείς «καλά να περάσω» αλλά δεν παώ διακοπές ακόμα... έτσι που πάει, θα περιμένω τις μόνιμες διακοπές!

Ανώνυμος είπε...

με τόνα και με τ' άλλο, μούδωσες μια ιδέα, σε ό,τι αφορά τους σκουπιδότοπους και τους μπαζότοπους στην Τήνο.
Σκέφτηκα , λοιπόν, να μαζέψω σπόρους από αγριοφυστικιά, ξέρεις αυτό το πανύψηλο αυτοφυές που βγαίνει στους ακάλυπτους στην Αθήνα, και να τους ρίξω κατά Οκτώβρη μεριά όπου έχει μπάζα.
Πες καμμιά ιδέα σαν πιό σχετικός...

Ανώνυμος είπε...

άσε βρε τα παιδιά να απολαύσουν τα τσιγαρλίκια τους

Artanis είπε...

Καλά να περάσεις λοιπόν, κι ας μην φύγεις για πολλές μέρες...
Σε φιλώ, καλό απόγευμα να έχεις...

Ανώνυμος είπε...

Τα γλωσόφαγες τα παιδιά. Φίδια βγάζει σήμερα η Κολυμπήθρα 8 μποφόρ και βάλε!

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το καλοκαίρι ρε παιδιά. Δεν υπάρχει καλύτερη αίσθηση από το να βρίσκεσαι σε μια ερημική παραλία και να απολαμβάνεις ανόθευτα γη, ουρανό και θάλασσα. Μοναδικό. Προσοχή μόνο θέλει μερικές φορές και σεβασμό στο χώρο που διαλέγουμε να στήσουμε το «τσαρδί» μας. Πευκοβελόνες και τσιγάρο είναι επικίνδυνος συνδυασμός. Προσωπικά αν έχω τόσο καθαρό αέρα γύρω μου δε μου λείπει το τσιγάρο-ευκαιρία και για να το κόψω κιόλας. Άντε καλό μας καλοκαίρι.