Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Vox clamantis


1) Δεν ψηφίζουμε γόνους, ξαδέρφια ,νονές και άλλους τέτοιους άχρηστους/ες μαϊντανούς , είναι αποδεδειγμένα εκ του αποτελέσματος άχρηστοι.

2) Δεν ψηφίζουμε γιαλαντζί επαναστάτες του Πολυτεχνείου είναι αποδεδειγμένα εκ του αποτελέσματος κλέφτες.

3) Δεν ψηφίζουμε επαγγελματίες βουλευτές , οι έχοντες ασκήσει πάνω από 1-2 θητείες είναι αποδεδειγμένα εκ του αποτελέσματος άχρηστοι.

4) ει δυνατόν δεν ψηφίζουμε κανένα από τα 5 (και τους Οικολόγους) κοινοβουλευτικά κόμματα τα οποία συναλλάσσονται με τα ΜΜΕ και τους ιδιοκτήτες τους...


http://greekpoliticalreview.blogspot.com/


Τα σκέφτομαι αυτά... Τα σκέφτομαι, όχι ότι θα μας ακούσουν δηλαδή... Και αυτά τα λατινικά... Τι είναι... vox clamantis, φωνή βοώσα, ή vox clamatis, φωνή βοώντος. Χμμ... προτιμώ το "βοώσα" γιατί είμαστε πάνω από ένας. GPR, είμαστε φωνή βοώσα, και που θα πάει; θα βγούμε από την έρημο...

4 σχόλια:

Artanis είπε...

Σωστές συμβουλες...Πόσοι όμως θα τις πάρουν σοβαρά;
Φωνή βοώντος, θα έλεγα εγώ...
Καλο Σ/Κ...

Ανώνυμος είπε...

Αποχή?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ο γνωστός κομματάρχης με το ηλίθιο χαμόγελο έχει πάρει πάλι τους δρόμους. ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Κλίκ
Όσο περισσότερα κόμματα μπουν στη Βουλή τόσο πιο δύσκολο γίνεται για το πρώτο κόμμα να κερδίσει αυτοδυναμία. Και όσο περισσότερες ψήφους πάρουν τα κόμματα που θα μείνουν εκτός Βουλής τόσο ευκολότερο γίνεται για το πρώτο κόμμα να αποκτήσει αυτοδυναμία. Δηλαδή η αυτοδυναμία επί της ουσίας δεν κρέμεται τόσο από τη διαφορά ΠΑΣΟΚ- Ν.Δ.

Σχολιάζω το παραπάνω. Για να κάνουμε ζημιά στο δικομματισμό οφείλουμε να ψηφίσουμε μικρά κοινοβουλευτικά κόμματα για κοπεί ο βήχας στους μεγάλους.