Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Βόλτα στο Πάρκο (1)


Χμμ… Από την μία η Ε.Ε. και τα μέτρα της… Από την άλλη τα εσωκομματικά της ΝΔ… Η βροχή στο βουνό μου έφαγε 50 μέτρα ξερολιθιά… Το 2010 θα είναι δυσκολότερο από το 2009… Οι Γερμανοί ξανάρχονται… (επέστρεψαν)… Φαντάζονται 80 πελώριες ανεμογενννήτριες στον Δήμο Εξωμβούργου… Στο άλλο Δήμο που διαμένω όταν δεν είμαι στην Τήνο, οι ανεγκέφαλοι σπαταλούν λεφτά στενεύοντας τους δρόμους, δήθεν για καλό, στην πράξη για να ροκανίσουν 2 εργολάβοι και 10 εργάτες, οι περισσότεροι αλλοδαποί, ό,τι λεφτά περίσσεψαν στο Δημοτικό ταμείο…


Και γκρινιάζετε για τα προβλήματα στην Αμερική, και τους άστεγους και την δυστυχία του καπιταλιστικού συστήματος… Θα σας πω εγώ πόσο δυστυχισμένο είναι το σύστημα… Κέρδισαν οι Yankees πριν μια εβδομάδα το World Series, με νίκη 7-3 στο 6ο παιχνίδι, τους Philadelphia Phillies.


O Hideki Matsui, που έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στην ομάδα, είναι ο πρώτος Γιαπωνέζος που ανακηρύχτηκε M.V.P., «Πιο Σημαντικός Παίχτης».


Και από ένα γήπεδο φίσκα σε κόσμο, στην πιο ακριβή γη στον πλανήτη, χάνεσαι σε ένα πάρκο που χρησιμοποιούν μερικά εκατομμύρια κόσμος, κάθε φυλής και χρώματος, και που, αν θες, δεν βλέπεις παρά τα φύλλα να τελειώνουν την φθινοπωρινή τους οξείδωση.


Μόνο αν ψάξεις, θα δεις ότι είσαι στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ…


Μου φαίνεται θα πάμε βόλτα στο Πάρκο. Αυτή την ανάρτηση την αφιερώνω στα παιδιά που είναι εκεί.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

It's an old pastime
"America's national pastime, baseball in some form has been played in this country almost since the first settlers arrived. Although it possibly evolved from an English game, baseball is now thought of as a uniquely American sport. From Little League to the Major League, players of all skill levels enjoy testing their prowess on the "Field of Dreams." Famous players, catchy songs, and the standard stadium food of hot dogs, popcorn, and peanuts make going to a baseball game a favorite summer outing for many Americans".

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα
ωραία φωτο του σταδίου των γιάνκηδων yeeaah

@αλλενάκι

Ανώνυμος είπε...

Περιμένουμε και άλλες φωτό από το πάρκο;

Ανώνυμος είπε...

http://www.skai.gr/articles/news/environment/%CE%9C%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%BA%CE%B1/

Ανώνυμος είπε...

χαρίζεται (πετιέται) ελληνική γη... για πέταμα δεν είναι;

αμμοδύτης είπε...

Ανώνυμε 11.34, θα ανασάνει η Καθημερινή και η Ελευθεροτυπία (και ο Σκάϊ)

Ανώνυμος είπε...

Na sai kala ammoditi pou den mas ksexnas pote..

En' Tino είπε...

Βόλτα στο Πάρκο το Αιολικό?
'Οπως λέει κι ο Ανώνυμος 11:16

αμμοδύτης είπε...

αχ βαχ en tino... θα αποκτήσουν συλλεκτική αξία οι φωτογραφίες... όρμα!