Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

caveat emptor


لا يوجد سوى إله واحد ومحمد رسول الله

Το πρωί ετοίμαζα αυτήν την ανάρτηση λέγοντας μέσα μου «τι θα γίνει άραγε σήμερα»; Και να, μετά το shahadah που λέι ότι μόνο ένας ο θεός και προφήτης του ο Μωάμεθ, οι αγορές ανέβηκαν, πρώτα οι Ευρωπαϊκές (και η Αθήνα) και τώρα και η Αμερική. Χμμ... Μάλλον το Άμπου Ντάμπι θα βάλει το χέρι του στο Ντουμπάϊ, και με το πετρέλαιο σταθερά στα $75, οι αγορές αποφάσισαν ότι δεν θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μας τώρα δα, και η νευρική πεταλουδίτσα δεν θα γίνει αφορμή ...κατολισθήσεων. Τώρα, όσον αφορά στην Αθήνα, θα έλεγα μάλλον caveat emptor, παρά caveat venditor... Κοινώς καθίστε στα αυγά σας.

Καλό μήνα.

5 σχόλια:

zavodiniakia είπε...

Να σου πω, προτιμώ τις ελαφριές αναρτήσεις με λίγα λατινικά και άλλα ακαταλαβίστικα από το άλλο δυσάρεστο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Για μια ακόμα φορά κλίμα αδιαφάνειας και παραπληροφόρησης: Πέφτουν τα ομόλογα ανεβαίνουν τα ομόλογα. Καλός ο Αλμούνια σκληρός ο Παπαδήμος ή ανάποδα; Φαϊ για σπεκουλαδόρους. Και οι διαρροές πάντα μέσα από το διαχρονικό εργαλείο «πολιτικής», το Βήμα.

Ανώνυμος είπε...

"Ο πρόεδρος της Ευρωζώνης, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, διαβεβαίωσε χθες το βράδυ με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας. Ταυτόχρονα, όμως, οι κοινοτικοί περιμένουν τη λήψη πρόσθετων μέτρων".

Ανώνυμος είπε...

Η χθεσινή άνοδος είναι απο τα παπαγαλάκια για Εθνική και Eurobank

Ο νοών...νοείτω είπε...

Και η σπέκουλα συνεχίζεται ακάθεκτη.
Και αν πρόσεξες, πλέον δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.