Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Θα έχουμε νέα Κυβέρνηση από την άλλη εβδομάδα

 
Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι ακριβώς ήταν η ΔΗΜΑΡ και ομολογώ ότι δεν θα μου λείψει, αν και η ακατάσχετη φλυαρία του "αρχηγού" της δύσκολα θα τελειώσει...
 
 
Η νέα "Κυβέρνηση" δεν θα έχει μεγάλη διαφορά από την παλιά, είμαστε στον αστερισμό της έλλειψης ρευστότητας, και της αστάθειας στο τραπεζικό μας σύστημα
 
 
Ενώ δεν αμφιβάλω ότι υπάρχει θέμα με τις τράπεζες, (α) δεν είναι μόνο οι Ελληνικές με "θέμα", αλλά (β) πολύ φοβάμαι ότι παίζεται και παιχνίδι από τους φίλους μας τους Γερμανούς σε βάρος μας, με στόχο, τι άλλο, την απορρόφηση της όποιας ρευστότητας υπάρχει. Όποιος έχει διαβάσει τα δημοσιονομικά της Κατοχής, και την συμπεριφορά τους τότε, θα πάρει μία γεύση.
 
 
Αλλά μην σας χαλάω το κέφι και την διασκέδαση... Είμαι σίγουρος ότι είστε ευτυχείς που είστε Ευρωπαίοι και έχετε (;) ευρώ.
 
 
Μπορεί το επόμενο εξάμηνο να είναι πιο περίεργο και δύσκολο από ότι έχουμε δει μέχρι τώρα... Και δεν μου φεύγει η εντύπωση ότι πάνε να φάνε το τραπεζικό σύστημα. Όχι να το αγοράσουν, να του πάρουν το αντικείμενο, δηλαδή τις όποιες αποταμιεύσεις έχουν μείνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: