Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Σκόπευε να προσπορίσει στον εαυτόν του ή σε άλλον περουσιακό όφελος βλάπτοντας τρίτον?

Η απάντηση είναι ΝΑΙ. Σκόπευε να προσπορίσει όφελος στον εαυτό του, στο ντόπιο αφεντικό του και στην ΕΝΕΛ. Σε βάρος μου. Και σε βάρος τουλάχιστον 9 ατόμων που ξέρω.

Η υπεύθυνη δήλωση μεγαλώνει με κλικ και έχει ημερομηνία 25-01-2103. Για πρώτη φορά διάβασα και τι λένε τα ψιλά γράμματα κάτω κάτω. Εντυπωσιακό!

Το ποινικό λήγει τον Ιανουάριο του 2018.

Αυτή την Υπεύθυνη Δήλωση την έχει υπογράψει για ΚΑΘΕ θέση αιολικού στις Κυκλάδες που δεν έχει αγοράσει ή νοικιάσει.  Ζήτησε κάθε αιολικό "πάρκο" Πράξη Χαρακτηρισμού από την Δασική Υπηρεσία Κυκλάδων, για κάθε τοποθεσία. Τους τα έβγαλαν "χορτολιβαδικά" -- που σημαίνει, αν δεν τα παραχωρήσουν στην Εταιρεία, "δημόσια". Στις Κυκλάδες που δεν υπάρχει τεκμήριο Δημοσίου, αλλά δεν βαριέσαι, το Δημόσιο δεν έφραζε με ξερολιθιές το 1945, ούτε έφτιαχνε αναβαθμίδες ή αλώνια.

Δεν ενημέρωσαν κανένα. Με μένα, διερεύνησαν "αν θέλω να παίρνω κάποιο νοίκι".  Τους είπα "να τους δώσω κάτι να πάνε αλλού". Και μάλλον περιμένουν να περάσει η πενταετία.

16 Οκτωβρίου 2017 με 25 Ιανουαρίου 2018. Προλαβαίνω; Να φέρω παρέα και τους άλλους τυχόν φερόμενους ιδιοκτήτες? Πάει 10ετία συνολικά ή 10ετία για κάθε φερόμενο ιδιοκτήτη?


Λογικά δεν κυνηγάω ...επιχειρηματίες. Αλλά οι τύποι επιμένουν. Πήραν μία εξώδικη δήλωση. Ξέρουν την έκβαση του ΣτΕ και είμαι σίγουρος περιμένουν την του Διοικητικού Εφετείου. Η Πρόεδρος τους κοίταξε τότε και είπε "Κύριοι, δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε, αλλά δεν έχετε άδεια". 

Και επιμένουν.  Δείχνουν αιολικά, "πλατείες" και "κλάδους" σε ιδιωτικές, αγροτικές εκτάσεις. Αν οι δικηγόροι πουν το "ναι", προλαβαίνω.

Παραβλέπω τους ηλίθιους που διατυμπανίζουν ότι θα γίνουν πλούσιοι από μένα, και τους έχουν τάξει μεγάλα δώρα για τις καταγγελίες τους. Υπάρχουν μάρτυρες, κύριε Ιωάννη μου, να προσέχετε τους ηλίθιους που διαλέγουν οι συνεργάτες σας για βοηθούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: